1/4
Zwembaden

Wat is er zaliger dan een eigen zwembad, van eenvoudig tot super uitgerust,

met of zonder overkapping. Kom de verschillende modellen en mogelijkheden ontdekken. Wij verzorgen tevens de graaf- en grondwerken, betegeling, elektriciteitswerken, enz... zodat u niet afhankelijk bent van externe firma's.

NIVEKO produceert reeds meer dan 20 jaar zwembaden voor prive-of openbaar gebruik. Dankzij de eigen aanpak is dit puur Tsjechische bedrijf (Nivnice) dé referentie in Europa voor bouwkundige monoblokzwembaden van de allerhoogste hoogste kwaliteit. Deze succesvolle strategie is gericht op de kwaliteit en tevredenheid van de klant op lange termijn. NIVEKO’s uitgebreide ervaring met het leveren van zwembaden in heel Europa verplicht hen om voortdurend alle produkten te innoveren en te verbeteren. Ze volgen en implementeren de nieuwste trends op het gebied van zwembadproductie en daardoor zijn ze dus in staat om snel te reageren en te voldoen aan de eisen en behoeften van de klanten, architecten en ontwerpers. Tijdens de fabricage ligt het accent op hoge kwaliteit, ecologie, duurzaamheid en de esthetische aantrekkingskracht van de zwembaden.

Iedere bestelling wordt individueel behandeld met betrekking tot de middelen

en de behoeften van de klant. De relatie met de klant houdt niet op bij de installatie van het zwembad, integendeel! Bijgebouwen volledig in duurzaam hout vormen

één geheel met uw tuin.

© 2018 Wellness la Rose   Torhoutsebaan 166, 8470 Gistel    0486/88.60.50

  • Black Facebook Icon